Wie ben ik

 

Mijn naam is Bart Hisschemöller, 65 jaar oud en vader van mijn zoon van 19.

Ik heb meer dan 26 jaar ervaring als coach/counseler. Ik heb 2014-05-16 17.47.14een aantal jaar als bedrijfsmaatschappelijk werker bij de NS gewerkt, waar ik onder andere machinisten en conducteurs begeleide die schokkende dingen hadden meegemaakt.

Daarnaast heb ik een eigen praktijk in Utrecht en Arnhem gehad, waar ik me onder andere gespecialiseerd heb in het via e-mail coachen van mensen bij grote bedrijven. Tevens heb ik in persoonlijke begeleiding mensen met levensvragen gecoacht.

Ik heb veel met Transactionele Analyse en RET gewerkt. Verder ben ik gediplomeerd hypnotherapeut.

In deze periode heb ik tdrie boeken geschreven:

  • 2008:  Publicatie boek: “H@llo ik ben uw e-coach: een innovatieve manier van coachen (Scriptum Schiedam)
  • 1988: Publicatie boek:”Terugkijken” Handboek regressietherapie (Ankh- Hermes, Deventer)
  • 2015: E-book : “De mobiele revolutie” Veranderingen in het gebruik van telefoons door jongeren in het kader van de begeleiding van het Netwerkmarketing team.

De laatste 3 jaar heb ik als sociotherapeut in de (jeugd)psychiatrie en de verslavingszorg gewerkt.

Momenteel ben ik bezig mijn oude beroep van loopbaanadviseur en –coach verder uit te bouwen.

Ik dit kader werk ik als  vrijwillige coach voor de Vrijwilligerscentrale in Arnhem. Hier begeleid ik mensen die weer willen leren wat werken inhoudt. Het creëren van structuur door als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Daarnaast begeleid ik mijn zoon die over een jaar toelatingsexamen Conservatorium Zang wil gaan doen, maar onvoldoende ervaring in de theoretische kant van de muziek heeft.

Meer hierover op www.blijmetmijntoekomst.nl

Hoe kan ik jou helpen ZELF de doelen in je leven te bereiken.

Heb jij vragen over je leven en doelen die je maar niet bereiken kan?

Je wilt meer rust in je leven, of juist actiever worden. Dat kan op allerlei gebieden zijn. Je gezin, je relatie, de opvoeding van je kinderen, de relatie met je werkgever, je carrière…

Kijk voor de mogelijkheden die Kondia heeft op de pagina ‘wat biedt Kondia’ Daar zie je een overzicht van de mogelijkheden die ik je kan bieden.

Op de blog pagina vindt je relevante artikelen over onderwerpen die jou aanspreken. Nu vindt je er het eerste deel van een reeks over werk zoeken en de perikelen van het hebben van een uitkering.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om te reageren! (zie pagina contact)

Home